JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

images/design/439_602_609_606.jpg
//Ha megvan a támogatói okirata, hívjon minket, és szinte azonnal átveheti kerékpárját ! 06302214239,06704275432, 06704321972 //

FONTOS: az akciós ár az állami támogatással csökkentett ár! Pályázat beadásakor a teljes (áthúzott) árat kell beírni, a HUMDA rendszere levonja a 180.000 Ft-os támogatást !

hétfő-szombat TESZT NAP ! SZOMBATI NYITVATARTÁSUNK szombat 10:00-15:00 óra, hétköznap hétfő-péntek 10:00-18:00 óra, gyere el és próbáld ki az összes e-bringát - 1183 Budapest, Thököly u. 9/A (XVIII. kerület, nem a Keletinél vagyunk!)- tesztelj, hozd magaddal az ügyfélkapu elérésedet, személyidet, lakcímkártyádat, adókártyádat, és ha tetszett, akkor a helyszínen elintézzük neked a pályázat beadást!
Addig is mindenképp jelentkezzenek a pályázaton, mielőtt véget érne!

FONTOS! A pályázat leadása nem jelent vásárlási kötelezettséget a kiválasztott kerékpárra.

Mi a teendőm, ha egyéb márkájú kerékpárról OOLTER szeretnék váltani, például túl sok várakozási idő miatt: ebben az esetben sem kell aggódnia, a támogatói okirata nem kifejezetten arra a kerékpárra szól, amit megpályázott, ezt felhasználhatja bármelyik kereskedőnél, bármelyik modellre. Keressen minket bátran a kiállított okirattal, és mi - ugyanúgy ahogy az eredetileg hozzánk leadott pályázatok esetében is - Önnek is pár napon belül oda tudjuk adni OOLTER bringáját, a már megpályázott támogatással.

Ajánljuk, hogy jöjjön be hozzánk kipróbálni a kerékpárjainkat. Érdemes azonban minél hamarabb leadni a pályázati jelentkezést, nehogy kifusson az időből.


FONTOS: az akciós ár az állami támogatással csökkentett ár! Akkor érvényes, ha a vásárló a HUMDA (klikk ide) oldalán regisztrál, és ott kiválasztja ezt a modellt, amelyre meg is kapja az állami támogatást.
Ha ez az e-bringa tetszik, a legfontosabb, hogy add be a HUMDA oldalán erre a modellre a támogatás igénylését, mivel a támogatás hamarosan kifogyhat, viszont nálunk a készlet nem fog kifogyni. Ha a támogatás igénylés megvan, ráérsz kiválasztani a színt, a vázméretet, és tesztelheted nálunk a kerékpárt.
Ide klikkelve egy teljes körű leírást, segítséget találsz a PEDELEC 2022 állami támogatás rendszer igénybe vételéhez

//HA KORÁBBAN MÁR PÁLYÁZOTT, ÉS MEGJÖTT A TÁMOGATÓI OKIRAT: TELEFONÁLJON NEKÜNK, EGYEZTETÜNK KERÉKPÁR ÁTADÁSI DÁTUMOT! 06-30-221-4239 //
-- (1183 Budapest, Thököly út 9A, tel: 06302214239, hétköznapokon 10-18 óra között látogass el hozzánk, próbáld ki a támogatásos modellt, ha tetszik, akkor add be a pályázatot, vagy kollégánk segít beadni a helyszínen, és hamarosan átveheted e-bringádat, amelyet null-revíziós összeszerelést követően, használatra készen összeszerelve, feltöltött akkuval adunk át)- pedál szenzor, egyedülálló, 26z összecsukható elektromos mountain bike, KÖNNYEN KIVEHETŐ, CSERÉLHETŐ SAMSUNG líthium akku, LED fény elöl, 3 fokozatú állítható rásegítés, KERÉKMÉRET 26Z, VÁZ Alumínium 6061, ÖSSZECSUKHATÓ, FÉKEK TÁRCSAFÉK, SHENGYI 250W hátsó agy motor 40Nm kefe nélküli, 36V 7,8Ah lítium akkumulátor, váltó elöl 3-seb Shimano, hátul 7-seb Shimano - EU LISTAÁR 1300 EURO -
// AZ INGYENES SZÁLLÍTÁS KIZÁRÓLAG KERÉKPÁR ALKATRÉSZ MEGRENDELÉSEKRE VONATKOZIK, KERÉKPÁRRA NEM //
-
-- EBFEC_free_movements, a lengyelországi EBFEC gyár a lehető legjobb filozófiát követi: prémium minőség, teljesen elfogadható áron. 3 év garancia. Made in Poland. Az egyik legnagyobb méretű, egyik legmagasabb szaktudású EU elektromos kerékpár gyártó, saját líthium akkumulátor gyártó részleggel, több ezer dolgozóval, nagyon magas szintű minőség-ellenőrző rendszerrel.
Klikk ide a 2022-es katalógushoz PDF formátumban.

369900ft 269900ft